می‌دانیم که میوه‌ها و سبزیجات را باید قبل از مصرف با آب تمیز بشوییم، اما پژوهشگران دانشگاه مینه‌سوتا توصیه می‌کنند که شستن میوه‌ها و سبزیجات با محلول آب و سرکه به میکروب‌زدایی بهتر کمک می‌کند.توصیه می‌شود جهت پخت سبزیجات ابتدا آب را تا حدود 60 درجه سانتی‌گراد گرم کرده و سپس سبزیجات داخل آن ریخته شود زیرا حرارت آب باعث از بین رفتن آنزیم‌هایی می‌شود که می‌توانند ویتامین‌ها را از بین ببرند.

راهنمای شستن سبزی,بهترین روش نگهداری سبزی

مشاهده در ادامه مطلب .


ترفند های خانه داری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

خرید سکه ساکر استارز محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین جستجو ها


الکسا ❤"تولد الهه بانو"❤ زندگی خارق العاده Alison کرانه دارابکلا میاندورود مدرسه با نشاط شکوهی 50DFSA گروه صنعتي پايپ ايران در دست تعمیر ...